RGBtrade-NL is een online marktplaats voor een duurzame levensstijl.
AanbodVraag
Deelnemers

Advertenties

Registreer

 

Conditions

1.Werk samen door kringen van personen of bedrijven te vormen, die samen produceren en reduceren. Dit is het eenvoudigst als u zelf uw eigen producten terugneemt en u zorgt ervoor dat alle materialen composteerbaar of recyclebaar zijn.U kunt het product dan aanbieden tegen Groen, niet voor Blauw. Probeer de hoeveelheid benodigde energie zo klein mogelijk te houden zodat het product of de dienst tegen minder Rood beschikbaar is. Dit betekent dat we meer kunnen doen met minder.
Alles dat u doet, is uw eigen verantwoordelijkheid. Geef niet de schuld aan andere deelnemers of de ontwikkelaars van deze website. Leer van uw fouten en doe ermee wat ermee gedaan moet worden.
Deelnemers zijn zich bewust dat het gebruik van macht over mensen, dieren en zelfs planten onevenwichtig gedrag is en dat dat leidt tot onnatuurlijke, sub-optimale resultaten. Deelnemers en hun medewerkers, hun planten en hun dieren hebben elk hun eigen verantwoordelijkheden of unieke, aangeboren evenwichten. De truuk is om gebalanceerd gedrag te herkennen en elke speler met de stroom te laten gaan.
Waarden worden bepaals in de schaal van RGB-waarden.
  • Rood staat voor energie. 1 Rood staat voor de energie in 100 gran zonnebloemolie.
  • Groen staat voor materiaal dat kan en zal worden gerecycled. 1 Groen is 100 gram.
  • Blauw staat voor materiaal dat niet kan of niet zal worden gerecycled binnen ons systeem, niet door een van de deelnemers. 1 Blauw is 100 gram.
Elk product of dienst heeft een waarde voor Rood, Groen en Blauw van 0 of hogerKoper en verkoper zijn realistisch over deze waarden als ze onderhandelen over de prijzen of afspraken maken. Het belangrijkste op het vlak van de prijsvorming is de keuze van de juiste combinatie van kleuren.
Alle informatie behalve uw email adres - en uw wachtwoord natuurlijk - is publiek beschikbaar via de website. Email adressen worden niet getoond om spam te voorkomen. Deelnemers die ingelogd zijn kunnen email berichten versturen met het contact formulier. Daarmee geef je je email adres af aan de ontvanger. Backup-databases bevatten alle informatie. Backups kunnen of zulllen worden aangeboden aan deelnemers om de voortgang van het project te garanderen.