RGBtrade-NL is een online marktplaats voor een duurzame levensstijl.
AanbodVraag
Deelnemers

Advertenties

Welkom opRGBtrade-NL

Dit is een online marktplaats met een ingebouwd betaalsysteem, gebaseerd en geïnsprireerd op de natuur zelf.
Ander soort geld
Het bijzondere aan dit RGB-geldsysteem is dat de "milieu"-waarde in de prijs ingebouwd is. Er zijn tal van ingewikkelde tellingen om de milieuvriendelijkheid van producten aan te geven, zoals de kilogrammen CO2, de Ecologische Voetafdruk en de tonnen afval. Deze zijn samengenomen in een unieke vinding: het RGB-geldsysteem. U kunt dit geld vrij gebruiken, verdienen en uitgeven via het online handels- en betalingssysteem op deze website. Alle advertenties en transacties zijn volledig transparant, zodat misbruik en oppotten wordt voorkomen door sociale controle.
Handel en werk samen
Op deze site komt u in contact met aanbieders van de heerlijkste biologische groenten en fruit uit de eigen regio. Kleine hobbytelers kunnen hun overschotten juist verkopen zonder winstoogmerk. In de toekomst wordt mogelijk ook kleding en kunst aangeboden. Gebruikte spullen zijn volop te vinden. Ook biedt deze website de mogelijkheid om uw afvalproducten te verkopen voor hergebruik. Zo sluiten we de natuurlijke kringlopen en hopen we onze leefstijl in ecologisch én economisch evenwicht te brengen.
Registreren en adverteren
Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is te registreren en advertenties te plaatsen en te lezen. Of blader door de lijsten van aanbieders en hun transactie- geschiedenis. Dit is onze weg naar natuurlijk evenwicht.
Beta-fase
Het systeem is nog in ontwikkeling, maar u kunt het systeem al gebruiken.Er zullen hier en daar foutjes optreden die dan door de programmeurs van kleureneconomie.nl zullen worden opgelost.
Read More
More documentation is available at kleureneconomie.nl. You may also read the conditions.